top of page

PUUR EVA Producten

 

PUUR EVA is een programma dat op maat wordt uitgewerkt. Het is geen winkel.

Op vandaag heb ik dan ook nog geen online shop (die komt er misschien nog wel :-)

 

Maar er zijn wel een aantal producten in mijn praktijk verkrijgbaar die ik ten stelligste aanbeveel. Omdat ze vooreerst moeilijk of zelfs niet in de warenhuizen te verkrijgen zijn, en bovendien worden ze dagelijks gebruikt in het PUUR EVA programma.

Er zijn alternatieven op de markt maar deze zijn ofwel veel minder goed/gezond en zijn niet puur (of bevatten sluip-ingrediënten).

Met de PUUR EVA producten ben je zeker dat je het juiste product gebruikt dat het beste is in zijn/haar soort.

 

Je kan dit product aankopen online door het aan te vinken op de bestellijst (en ik zet het voor je klaar als je op consultatie komt) of je kan het aankopen bij je eerste consultatie (geheel vrijblijvend)

 

bv.

magnesium badkristallen uit de Himalaya : het product dat ik in mijn praktijk heb, bestaat uit 47% natuurlijke ongeraffineerde magnesium met zuiver bronwater uit het Himalaya gebergte. Dergelijk product vind je niet in de supermarkt.

stevia : ik gebruik enkel de pure zuivere stevioside oplossing (helemaal iets anders dan het steviapoeder dat je in de supermarkt koopt).

- krill Olie (omega 3 softgels) : is namelijk rijk aan omega 3-vetzuren en bevat daarnaast fosfolipiden en antioxidanten (waaronder astaxanthine, vitamine A en vitamine E), allemaal voedingstoffen waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze essentieel zijn voor een goede gezondheid en het risico op talloze ziektes en aandoeningen kunnen helpen voorkomen. Krill olie wordt gemaakt van krill, een klein schaaldiertje dat in de poolzeeën van Antarctica leeft. De olie lijkt op visolie, maar je hebt er veel minder van nodig om te profiteren van dezelfde gezondheidsvoordelen als bij gewone visolie. (later in een blog hierover meer)

Voorts heb ik enkele pakketjes samengesteld die heel nuttig zijn en een extra duwtje in de rug geven tijdens het programma.

Ik wil jou nog meegeven dat ik geen winst neem op deze producten maar enkel de kosten doorreken voor het klaarmaken van jouw bestelling. Je kan de producten eender waar kopen zoals je wil, maar Puur Eva garandeert je dat de producten uit deze pakketten de beste zijn in hun soort. 

 

bottom of page