top of page
  • Foto van schrijverNathalie Cornelis

Hoe Anouk en Mireille het Puur-Eva programma ervaren hebben

Bijgewerkt op: 27 jan. 2021

Diëten... een woord dat niemand graag hoort. Ook ik heb vanalles geprobeerd om toch maar die overtollige kilo’s kwijt te raken.
Afvallen is spijtig genoeg voor niemand gemakkelijk en wondermiddeltjes bestaan niet maar een goede begeleiding wel.
Het Puur Eva programma heeft me echt geholpen om volop te gaan voor mijn doel: mezelf beter in mijn vel voelen en gezonder door het leven gaan door anders te gaan eten (belangrijk: ik heb nooit honger gehad) en meer te bewegen.
Wat voor mij vooral belangrijk is, is de opvolging. Ik heb het gevoel dat ik ten allen tijd bij Eva terecht kan voor vragen, tips of gewoon om te horen dat ik goed bezig ben. Wie heeft dat niet af en toe eens nodig?!
Het programma is intens maar het werkt en het is vol te houden. Ik zou het aan iedereen aanraden! ---Anouk---
Ik heb Eva leren kennen via mijn zoon een hele poos geleden. Via facebook ben ik haar blijven volgen.
Toen zij van start ging met Puur Eva trok zij mijn aandacht nog meer. Uit nieuwsgierigheid ben ik naar haar site gaan kijken.
Ik was zelf op zoek naar iets dan mijn huidig leefpatroon en eetpatroon een boost zou kunnen geven zodat ik mezelf terug graag kon zien, terug meer energie zou krijgen en op een manier die voor het leven is.
De uitleg die ik daar vond, gaf mij direct nog meer motivatie. Hoe Eva haar visie en werkwijze onderbouwt, werkt alleen maar motiverend.
Ik heb mij ingeschreven voor het Puur-Eva programma en de running-therapie. Ik startte fysiek van beneden nul. En mijn voedingsstijl was vooral de ouderwetse grootmoederskeuken.
Nu drie maand later kijk ik meer dan positief terug op dit avontuur. Ik loop ondertussen zonder probleem een uurtje en mijn voedingsstijl is gezond en ook vol te houden. En ook betaalbaar.
Zij heeft mij geleerd met alles veel bewuster om te gaan. Zij legt ook uit waarom bepaalde voedingsmiddelen,… niet aangewezen zijn.
Je kan met al jouw vragen bij haar terecht. Een top-coach, met een gouden hart en een luisterend oor! Een echte aanrader! ---Mireille---

148 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Selenium : het anti-Corona-middel

Selenium is een belangrijk element in het tegengaan van bepaalde virale aandoeningen. Het is wellicht geen toeval dat nieuwe virusvarianten ontstaan in landen waar de seleniumconcentratie in de bodem

Maak van je frigo een salad bar in 1-2-3

Basis : Veldsla Granaatappel 1/4 appel komkommer rode puntpaprika vinaigrette preischeuten Keuze uit: chiazaad, pompoen- en zonnebloempitten Variatie door de week: Geitenkaas Ei Gandaham met zongedroo

Comments


bottom of page