2 avocado’s
100 gr Hollandse garnalen
1 limoen, enkel het sap
Paar takjes koriander, de blaadjes fijngehakt
2 flinke el mayonaise
Peper en zout
Halveer de avocado’s. Verwijder de pit en haal met een lepel het vruchtvlees eruit. Zorg dat de schil heel blijft en het meest groene randje in de schil.
Snijd het vruchtvlees in blokjes. Meng dit in een kom met de Hollandse garnalen en het grootste gedeelte van de limoensap. Voeg de koriander toe en breng op smaak met zout en peper.
Meng in een kom de mayonaise met de rest van het limoensap.
Vul nu de uitgeholde avocado’s met het garnalen mengsel en schep er een klodder mayonaise op.
TIP! Het is ook lekker om was cayennepeper toe te voegen aan de avocado gevuld met Hollandse garnalen.
Bron: https://www.littlespoon.nl/2017/05/avocado-gevuld-met-hollandse-garnalen/
Comentários