avocado’s 2
Spar slagroom 50 ml
whisky
tomatenpuree 1 eetlepel
Spar grijze garnalen 200 g
appel 1
Spar bieslook 2 eetlepels
limoen 1
sjalot 1 kleine
Snij de avocado’s in de lengte doormidden en hol ze uit. Snij het vruchtvlees in blokjes en meng het vruchtvlees met limoensap, peper en zout. Doe het mengsel terug in de 4 avocadohelften.
Pel het sjalotje en snipper fijn. Meng de grijze garnalen met de room, tomatenpuree, 1 eetlepel whisky en het sjalotje. Kruid met peper en zout.
Spoel de appel, maar schil hem niet. Rasp hem in fijne reepjes of snij in kleine blokjes. Meng de appelstukjes met de garnalen. Snipper de bieslook fijn.
Vul de avocado’s met het garnaalappelmengsel en garneer met de bieslook.
Bron: https://www.mijnspar.be/smakelijk/recepten/avocado-met-grijze-garnalen-cocktailsaus-en-appeltjes?epik=dj0yJnU9Sk5oTExpNk9VaHF1TldVdExnc0ZsQzVzdkJsWGxRSy0mcD0wJm49X09iVjlGVmNCWk9DREx6azJYMXU2ZyZ0PUFBQUFBR0VrQUVn
Comentarios