top of page
  • Foto van schrijverEva De Bock

Bodyscan

Bijgewerkt op: 27 jan. 2020

Het PUUR EVA PROGRAMMA kan je niet starten zonder dat ik eerst een body scan van jou heb afgenomen. Dit is geheel pijnloos en je hoeft er niets voor in te nemen.


Aan de hand van de scan kan ik heel wat aflezen, zoals je vetpercentage, je botmassa, je vochtpercentage, je spiermassa, je metabolische leeftijd, enz...

Tevens neem ik een koolhydratentest af (met deze test check ik hoe goed je lichaam koolhydraten kan verteren) en een PH zuurgraad-test.

(ik doe dit aan de hand van een speeksel/of urinetest (afhankelijk wat je verkiest).


De resultaten hiervan geven al de eerste richting aan het deelprogramma dat ik voor jou uitschrijf voor de bouwblokken voeding en beweging.


De Bouwblokken ontspanning en brein schrijf ik uit op maat aan de hand van vragenlijsten die je dient te beantwoorden. Dit kan online van thuis uit ingevuld worden.

Neem er rustig de tijd voor en beantwoordt ze in volle eerlijkheid.


Na 30 dagen mijn programma te hebben gevolgd, verwacht ik jou opnieuw in mijn praktijk voor een nieuwe bodyscan. Je zal meteen ook nieuwe vragenlijsten dienen te beantwoorden.

In functie van die nieuwe resultaten passen we jouw programma aan voor de 4 bouwblokken. Dit zal de basis vormen voor jouw nieuwe levensgewoonte.
6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page