
Ingrediënten 4 personen
3 el pijnboompitten
1 kropsla
75 g rucola
1 teen knoflook
2 el traditionele olijfolie
1tl gemalen chilipeper
400g verse spinazie
Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat ze afkoelen op een bord.
Scheur het blad van de kropsla in stukken en zet apart. Houd wat rucola achter voor garnering, snijd de rest grof en zet apart. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een wok. Fruit de knoflook en chilipeper 1 min.
Voeg de spinazie toe en laat in 3 min. al omscheppend slinken. Voeg de sla en rucola toe en bak nog 2 min. mee. Schep de achtergehouden rucola erdoor en bestrooi met de pijnboompitten.
Bron: https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R839516/gebakken-rucola-sla-en-spinazie?epik=dj0yJnU9YjkweVBOTmF1ZXpiSFdDaHoyRWExMWh2R284OE51ZE8mcD0wJm49NU1qMGFBWEVnTTJabDRpZ25adVYzdyZ0PUFBQUFBR0VqX0NJ
Comments