top of page
  • Foto van schrijverNathalie Cornelis

Gevulde portobello’s met pompoen en feta



Dit heb je nodig voor deze gevulde portobello’s met pompoen en feta / twee personen

  • 4 grote portobello’s

  • 400 gram kleine pompoenblokjes – ik nam voor het gemak een pakje uit het vriesvak

  • 100 gram feta

  • 1 flinke theelepel Chinese vijfkruiden poeder

  • 50 gram amandelschaafsel

  • paar plukjes gemengde kiemen – je vind ze o.a bij de sla in de supermarkt

Zo maak je het


Verwarm de oven voor op 200 graden. Borstel de portobello’s schoon en wrijf ze in met olijfolie. Leg ze op een ovenplaat, bestrooi met een snuf peper en bak ze 10 tot 15 minuten in de oven.


Verhit ondertussen wat (kokos)olie in een koekenpan en bak de pompoenblokjes in 5 minuten gaar. De pompoen mag wat knapperig zijn voor een lekkere bite. Breng de pompoen op smaak met vijfkruiden poeder. En eventueel een snuf peper en zout.

Haal de portobello’s uit de oven, leg ze op twee borden en verdeel de pompoen erover. Sluit af met verkruimelde feta, kiemen en amandelschaafsel.


Bron: https://beaufood.nl/gevulde-portobellos-met-pompoen-en-feta/

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page