top of page
  • Foto van schrijverEva De Bock

Leven op de meest natuurlijke manier : PUUR

Bijgewerkt op: 29 jan. 2020

Ik heb het PUUR EVA PROGRAMMA ontwikkeld om de moderne mens opnieuw te laten leven en handelen op de meest natuurlijke manier.


Door verkeerde voeding, zitgedrag, onregelmatig leven, stress en psychische factoren, leeft de mens tegennatuurlijk.


Als er over een langere periode van meerdere jaren te weinig van de juiste voedingsstoffen of een teveel aan schadelijke voedingsstoffen binnen komen, zoals

- teveel suiker, granen (gluten)

- kunstmatige toevoegingen (E-nummers, E621,..)

- toxische stoffen

kan dit leiden tot verstoringen in ons lichaam.

Dit leidt tot allerlei klachten, gaande van opgezwollen gevoel in de buik, hoofdpijn, huidproblemen, vermoeidheid, hoge cholesterol, hoge bloeddruk, tot chronische en auto-immuunziektes.

Om die reden werk ik in het programma enkel en alleen met pure producten, zonder kunstmatige toevoegingen en vrij van granen en suiker.

We gaan terug naar het verre verleden en kiezen voor producten die niet

"ver-industrialiseerd" zijn. Deze kon je vroeger terugvinden in de pure natuur, denk maar aan bessen, zaden, zonnebloempitten, fruit, groenten, noten, eieren, vis, kip, enz...


Vermijd bewerkte producten zoals schnitzels, gepaneerde vis, gemarineerde kip, voedingsmiddelen uit pakjes (zoals lasagne, pizza, soepjes), snoep, koeken, chips, enz..


Op mijn site vind je overheerlijke gezonde zelfgemaakte lasagnes, pizza's, soep, ovenschotels, enz... Je zal verrast staan hoeveel smaakvoller deze zijn.

Ga voor koeken en bananenbrood die ik op de site meegeef. Bak pannekoeken en wafels voor de kinderen zoals ik ze jou voorschrijf en geniet ervan mee !

Als je dit allemaal mag eten, kan je toch niet zeggen dat je op dieet bent ?


Integendeel, het PUUR EVA PROGRAMMA is om je vingers van af te likken !3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page