top of page
  • Foto van schrijverNathalie Cornelis

Luxe bananenbrood van amandelmeel


Ingrediënten

3 rijpe bananen 50g agavesiroop 200g amandelmeel 4 eieren 50g kokosolie 1 tl kaneel 1/2 tl baking soda een snufje nootmuskaat

Ik deed er doorheen: 80g dadels (let op de pitten!) Een mix van walnoten, pecannoten en wat pure chocolade.


Zo maak je het

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed de cakevorm met bakpapier.

  2. Doe alle ingrediënten (behalve de noten en chocolade) in een blender en blend tot een egaal beslag.

  3. Hak de noten en chocolade grof en roer door het beslag.

  4. Giet het beslag in je vorm en bak af in 40-50 minuten. Controleer af en toe met een satéprikker of hij al gaar is.

Bron: https://bestronger.nl/luxe-bananenbrood-van-amandelmeel/



61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page