Ingrediënten:
drie rode bieten, liefst in balsamicoazijn ingelegd en in plakjes gesneden
200 gram gerookte zalm in stukjes
handjevol walnoten
half zakje veldsla of zoveel er op de schaal past
twee zoetzure appels in dunne plakken gesneden
kant en klare mosterddressing of zelf maken met wat mayonaise, beetje melk en mosterd
Het maken:
Zoek een grote schaal of diep bord
Verdeel hierover de gewassen veldsla
Verdeel daarna de appel en de zalm een beetje om en om
Leg hier voorzichtig de plakken rode bieten hier overheen, want ze geven rood af op alles waar het mee in aanraking komt
Verdeel de walnoten onwillekeurig
Verdeel onwillekeurig de dressing en zorg ervoor dat niet alles bedekt wordt
Leg eventueel nog wat blaadjes er bovenop ter decoratie
Bron: https://wishmeavril.com/2017/04/27/rode-bietensalade-met-zalm-en-walnoten/
Comments