top of page
  • Foto van schrijverNathalie Cornelis

salade met watermeloen, feta en Parmaham


Ingrediënten

– een flinke hand gemengde salade – een partje watermeloen, in blokjes – 50 gr feta, verkruimeld – 6 plakjes Parma ham – een handje noten en zaden (ik gebruikte een mix van pijnboompitten, pompoenpitten en chiazaadjes) – balsamicosiroop – peper en zout naar smaak


Bereiding

De foto spreekt eigenlijk voor zich, maar voor de zekerheid een kleine stap voor stap handleiding: doe een flinke hand gemengde salade op je bord. Ik ga vaak voor een rucolamelange, maar je kunt ook zelf sla met verse spinazie mengen. Net wat je lekker vindt. Vervolgens snijd je de watermeloen in stukken (probeer ze niet meteen op te eten ;-) ), en verdeel deze over de sla.

Brokkel wat feta boven je salade, rol de Parma ham tot propjes en plaats deze in de salade. Strooi tot slot wat noten en zaden en een beetje balsamicosiroop over je salade en you’re good to go! Eventueel kun je nog wat peper en zout toevoegen.


Bron: https://www.lastdaysofspring.com/2015/06/recept-salade-met-watermeloen/


38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page